Interessert i miljøvern – prøv å sette lys på de viktige tingene

Politikk er ofte noe som du kanskje synes er vanskelig å forstå. Partiene styres av politikere som mer eller mindre lykkes med deres formål. Som regel høres debattene ut som krangling, verre enn den dine foreldre har. Kanskje du rett og slett blir utmattet av alt som har med politikk å gjøre?

Men viktige saker politikk skal styre, er ting som miljøvern og rettferdighet. Du synes kanskje du fortjener en trygg oppvekst og en utdanning som kan gi deg en jobb, men det er ingen selvfølgelighet for dette i andre land. Hva er rettferdighet og hvordan kan alle få ta del i de verdiene som livet gir? Sett fokus på de riktige tingene, slik at du og dine venner blir behandlet rettferdig.

Hvorfor er det å sette lys på saker viktig

Det som mange ikke vet, er at mange forsøker å få fram meningene sine, men de blir dysset ned og forblir i mørket. Se på en bil som har stoppet på en landevei uten lys. Det er livsfarlig i seg selv om det skulle komme en ny bil i full fart rundt en sving. Synes du det er vanskelig å forstå politikk – bli med i et lokallag.

Lys til arbeidet er nyttig

Skal du skrive anmeldelser, tegne plakater, signere kontrakter også videre så trenger du arbeidslys. Det er fordi uten gode arbeidslys så ser du ikke hele sannheten. Det samme gjelder når du er ute og arbeider i skogen. Ha alltid med arbeidslys i bilen, så slipper du å gå glipp av utfordringene.

Nordeye viser vei

Nordeye viser deg vei når du vil ha rettferdighet for distriktspolitikken din. Sett fokus på skog, fjell, dyr og rekreasjon for alle. Nordeye har arbeidslys for alle dine behov. Du trenger perfekt arbeidslys i din jobb når du skal utføre arbeidet. Nordeye har et stort utvalg arbeidslys til de fleste biler og andre kjøretøy. Gjør ferden sikker fra a til å.

Usikker på hvilket parti du er enig med

Det er lov å stemme på tvers av partiene. Og derfor er det greit å vite hva de står for. Selv om du ikke trenger å lese deg opp på partiprogram på arbeid i skogen, velg å sikre bilen med LED-bar på taket og i grillen.

Ta del for å ta ansvar

Når du er med i politikken så har din stemme enda større sjanse for å bli hørt. Derfor bør du ikke bare stemme ved valg, men du bør også aktivt delta i lokalpolitikken. Det er først da du kan få rettferdighet for dyrene og naturen rundt deg. Kanskje farlige veier som ikke er godt nok belyst? Din stemme har verdi, og det har du ansvar for å få fram.